Marius Ostaficiuc, candidat AUR la CJ Iași: ”Ieșenii au nevoie de proiecte concrete! Vremea licitațiilor fără sfârșit a trecut. AUR trece la treabă” (P)

marți, 07 mai 2024, 07:08
2 MIN
 Marius Ostaficiuc, candidat AUR la CJ Iași: ”Ieșenii au nevoie de proiecte concrete! Vremea licitațiilor fără sfârșit a trecut. AUR trece la treabă” (P)

Marius Ostaficiuc, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Consiliul Județean Iași, propune inițierea unui parc industrial de mari dimensiuni în zona de vest a județului. Candidatul AUR arată că un astfel de obiectiv trebuie realizat într-un timp cât mai scurt, tocmai pentru a nu se pierde nicio oportunitate de revitalizare a zonei de vest a Iașului.

Iașul are nevoie de o platformă industrială de mari dimensiuni, platformă care să ducă la o revitalizare economică a județului. Marius Ostaficiuc, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la șefia Consiliului Județean Iași, a precizat că în ultimii ani, ieșenii au beneficiat doar de promisiuni neonorate din acest punct de vedere, parcurile industriale fiind doar o himeră a administrației județene. Mai mult, actuala conducere a CJ s-a pierdut în licitații fără număr, iar procedurile pentru astfel de obiective industriale și economice au fost puse în așteptare. De accea, AUR va iniția de la bun început proiectul unui parc industrial în județ, la Pașcani, obiectiv care a fost asumat de Alianță, proiect prin care va revitaliza zona de vest a județului Iași.

Alianța pentru Unirea Românilor și-a asumat un proiect major în zona Pașcaniului, un proiect care va revitaliza complet vestul județului. Vorbim de un parc industrial în arealul Pașcani- Mircești, în proximitatea intersecției celor două autostrăzi, A7 și A8. Acest lucru va crea posibilitatea dezvoltării zonei din punct de vedere industrial. Se vor crea câteva mii de locuri de muncă pentru locuitorii din cele 10-15 localități învecinate. Pașcaniul a fost unul dintre cei mai importanți poli industriali și merită să fie revigorat, readus la viață. Este un proiect pe care îl vom realiza de la bun început. Gata cu ani de studii, gata cu hârtiile plimbate de la buget la buget. Ieșenii din vestul județului nu trebuie băgați în seamă doar o dată la patru ani, a spus Marius Ostaficiuc, candidat AUR la Consiliul Județean Iași. Candidatul AUR a menționat și faptul că actuala conducere a CJ Iași s-a jucat cu nervii ieșenilor din vestul județului, promițând încă de acum patru ani realizarea unui parc industrial în Pașcani, dar și unul la Holboca și chiar finalizarea celui de la Lețcani.

Actuala conducere a Consiliului Județean Iași încearcă pe ultima sută de metri marea cu sarea și caută să grăbească ceea ce nu a reușit să facă în patru ani de mandat. Așa că și-au adus aminte și de locuitorii din zona de vest a județului Iași, iar acum se grăbesc să realizeze documentațiile pentru un parc industrial în zona municipiului Pașcani. Este absurd să încerci licitații peste licitații într-un an pentru un simplu plan urbsnistic zonal. Ori nu vrei, ori nu poți. Nici unul din parcurile industriale promise nu a fost realizat, ceea ce spune multe despre actuala administrație județeană, a spus Marius Ostaficiuc, candidat AUR la Consiliul Județean Iași.

Comentarii